Ajax Cape Town wint tweede oefenduel

Ajax Cape Town heeft zijn tweede oefenwedstrijd op Nederlandse bodem met winst weten af te sluiten. De regio-amateurs van Warnsveld/Zutphen werden met 5-0 verslagen.

Afgelopen zaterdag was Sifiso Vilakazi verantwoordelijk voor de twee doelpunten tegen grote broer Ajax. Dat de spits een neusje voor de goal heeft bewees hij zondag ook tegen de amateurs van Warnsveld/Zutphen. In de zestiende minuut opende hij de score. Nog voor rust stond er een 0-3-voorsprong voor Ajax op het scorebord door goals van Dispy Selowane en een eigen doelpunt van Peter Frinking.

Na de rust liep Ajax Cape Town uit naar een 5-0 overwinning. George Menougong en Granwald Scott waren verantwoordelijk voor de doelpunten in de tweede helft. Woensdag treft Ajax Cape Town Willem II in Tilburg. Het Nederlandse trainingskamp wordt zondag 12 juli afgesloten met een duel tegen De Graafschap.