Selectie voor duel morgen tegen Ajax Cape Town

Martin Jol heeft voor de oefenwedstrijd tegen Ajax Cape Town, morgen op De Toekomst, 22 spelers geselecteerd. Kenneth Vermeer is er nog niet bij. De doelman hervatte na een schouderblessure deze week pas de groepstraining. Omdat ook doelman Sergio Padt ontbreekt wegens een gebroken vinger is Marco Bizot toegevoegd als tweede doelman achter Stekelenburg. Ook Gabri ontbreekt vanwege een achillespeesblessure. Ook Mitchel Donald, nog trefzeker tegen DWV afgelopen zaterdag, ontbreekt.

Het duel wordt overigens live uitgezonden door de betaalzender Eredivisie Live, aanvang 16:00uur.<BR><BR><b>De volledige selectie voor de wedstrijd Ajax – Ajax Cape Town:</b><BR>Maarten Stekelenburg, Marco Bizot, Bruno Silva, Oleguer, Jan Vertonghen, Gregory van der Wiel, Rob Wielaert, Toby Alderweireld, Rasmus Lindgren, Urby Emanuelson, Ismaïl Aissati, Eyong Enoh, Siem de Jong, Jan-Arie van der Heijden, Evander Sno, Vurnon Anita, Daley Blind, Kennedy, Luis Suarez, Dario Cvitanich, Marvin Zeegelaar en Darko Bodul

Related posts