Ajax meldde zich te laat voor Cissé

Tot grote verbazing van Roda JC en onze redactie heeft Ajax afgelopen dagen alsnog geprobeerd Sekou Cissé vast te leggen. Nadat bekend werd dat Roda JC overeenstemming had bereikt met feyenoord over een transfersom van 3,5 miljoen euro, meldde Ajax zich ineens bij de Limburgers. Roda JC houdt echter vast aan de met feyenoord gesloten deal, terwijl Cissé zelf naar feyenoord wil, zo mledt De telegraaf vanochtend.

Cissé komt zondag naar rotterdam voor de medische keuring, afronding van de deal en ondertekening van zijn vierjarig contract. De late inmenging van Ajax is opvallend, omdat de afgelopen tijd alleen feyenoord en FC Twente naar de gunsten van Cissé dongen. De interesse van Ajax voor Cissé kan niet los worden gezien van de moeizame onderhandelingen over Eljero Elia met FC Twente.<BR><BR><b>Zie ook eerdere bericht:</b><BR>25-05-09: <a href=”shownews.asp?id=8462″>’Ook Ajax volgt Cissé op de voet'</a></b>

Related posts