Feyenoord verkoopt uitkaartjes klassieker

Feyenoord verkoopt via hun site uitkaartjes voor de klassieker tegen Ajax in de Arena. Waarschijnlijk hebben ze in de havenstad een zonnesteek opgelopen en zijn ze niet op de hoogte van de kaartverkoop rondom deze wedstrijd.

De burgemeesters Aboutaleb en Cohen hebben echter eensgezind besloten om de uitsupporters te weren bij de klassieker. Een oplettende collega van Nu.nl kwam achter deze slordige fout en zal de webmaster van de rotterdamse site ongetwijfeld een berichtje sturen.<BR><BR><b>Ajax-Feyenoord</b><BR><b>Wedstrijddatum: zondag 1 november 2009</b><BR><b>Start verkoop DC-houders: woensdag 14 oktober 2009</b><BR><b>Start verkoop GC-houders: zaterdag 17 oktober 2009</b><BR><b>Start verkoop SC-houders: zaterdag 24 oktober 2009</b><BR><BR><b>AZ-Feyenoord<BR><b>Wedstrijddatum: zondag 8 november 2009<BR><b>Start verkoop DC-houders: woensdag 21 oktober 2009</b>

Related posts