Edgar Davids in actie met SDV Barneveld tegen Vitesse

Edgar Davids heeft de hoop op een vervolg van zijn carrière nog niet opgegeven. Terwijl ‘de Pitbull’ op zoek is naar een nieuwe club is het een publiek geheim dat hij zijn conditie op peil houdt bij eersteklasser Barneveld (zie eerdere berichten hieronder).

De oud speler van onder meer AC Milan, Ajax en Barcelona speelde mee met de eersteklasser Barneveld tegen Vitesse. Bij Barneveld deden tevens de oud-profs Alfred Schreuder (tegenwoordig assistent bij FC Twente) en Arco Jochemsen (tegenwoordig jeugdtrainer bij Vitesse) mee in de met 0-2 verloren wedstrijd.<BR><BR>De Amsterdammer gaat binnenkort weer trainen bij een profclub. ‘Ik wil na een jaar inactiviteit kijken hoe ik ervoor sta en of ik er nog zin in heb’, zegt de defensieve middenvelder in AD/Sportwereld. ‘Waar dat gebeurt, weet ik nog niet. Ik heb een paar opties. Ik verwacht dat ik snel genoeg merk of ik mijn carrière nog wil en kan voortzetten of dat het beter is definitief te stoppen.’ <BR><BR><b>Zie ook eerdere berichten:</b><BR>08-06-2009: <a href=”shownews.asp?id=8593″>Edgar Davids mogelijk de zaal in voor FC Marlène</a><BR>23-04-2009: <a href=”shownews.asp?id=8180″>’Davids opnieuw in verband gebracht met River Plate'</a><BR>18-02-2009: <a href=”shownews.asp?id=7592″>Edgar Davids duikt op bij hoofdklasser AFC</a><BR>16-01-2009: <a href=”shownews.asp?id=7276″>Davids flirt met clubs uit Argentinie voor rentree op voetbalveld</a><BR>15-10-2008: <a href=”shownews.asp?id=6392″>Edgar Davids houdt conditie op peil bij SDV Barneveld</a></b>

Related posts