Ajax wil Vermeer graag behouden en gaat binnenkort in onderhandeling

Ajax hoopt het contract met Kenneth Vermeer, die Stekelenburg vorig seizoen uit de basis verdrong, nog altijd te verlengen. ”Gesprekken daarover zijn uitgesteld vanwege de hectiek die ontstond na het plotselinge vertrek van Van Basten, maar we willen Kenneth nog altijd graag voor langere tijd aan ons binden”, aldus Danny blind tegenover <a target=”_blank”href=”http://www.parool.nl/parool/nl/13/AJAX/article/detail/251248/2009/07/01/Jol-Stekelenburg-rugnummer-1.dhtml”><font color=”#C7021D”>Het Parool</font></a>. De huidige verbintenis met Vermeer loopt aan het eind van komend seizoen af.

Vermeer pakte afgelopen seizoen onder Van Basten zijn kans als eerste doelman. Maarten Stekelenburg werd gepasseerd en kwam op de reservebank terecht. Het is nog onduidelijk wie opvolger Martin Jol als eerste keus zal opstellen. (tekst: ELF Voetbal)

Related posts