Info Afscheidsplechtigheid Bobby Haarms zaterdag 13 juni

De plechtigheid begint om 11.00 uur op het hoofdveld van de Toekomst. Deze plechtigheid zal duren tot ongeveer 12.30 uur. Parkeergelegenheid is er op P2. Rond 13.30 uur wordt Bob van de Toekomst weggereden en zal via een speciale route naar zijn laatste rustplaats rijden. Deze route zal langs de drie belangrijkste punten in Bob zijn leven gaan waar fakkels worden afgestoken. Dat zijn het Supportershome van Ajax, de ArenA en de Middenweg. Het is niet toegestaan de rouwstoet te volgen, de begrafenis vindt plaats in besloten kring.

Bloemstukken, het liefs in de kleuren rood en wit, worden op prijs gesteld. Deze kunnen tot uiterlijk vrijdag 15.00 uur worden afgeleverd bij de Toekomst.

Wij vragen jullie vóór, tijdens en na de plechtigheid op de Toekomst geen fakkels of vuurwerk af te steken. Uit respect voor Bob moet dit een waardige herdenking worden.

Het supportershome zal na de plechtigheid geopend zijn tot 17.30 uur om met elkaar samen te zijn en herinneringen op te halen aan Bob.

We hopen dat er veel Ajacieden aanwezig zullen zijn om Bob een waardig afscheid te geven dat recht doet aan de plaats die hij bij ons supporters jarenlang heeft ingenomen.

Tot zaterdag,

De supporters.

Related posts