Zaakwaarnemer Cavani ontkent geruchten over Ajax

Sinds gisteren doen er op allerlei geruchtensites in Italië berichten de ronde dat Ajax interesse zou hebben in de jonge aanvaller Edinson Cavani van Palermo (zie eerdere bericht). Ajax zou een bedrag van maar liefst 13 miljoen euro over hebben voor het talent uit Uruguay. De zaakwaarnemer van de spits ontkent echter alle berichten: ‘Ik weet er niets van. Ik heb er niets op te zeggen, want er speelt niets concreets’ aldus de zaakwaarnemer op Mediterraneo Online.

De geruchten melden ook dat de nieuwe coach van Palermo; Zenga, Cavani niet vindt passen in zijn systeem. Of er iets verandert onder de nieuwe coach Zenga. ‘Het lijkt me dat er voor een speler die het zo goed gedaan heeft, er niets veranderd met de komst van een nieuwe coach, maar we zullen het zien’ aldus de zaakwaarnemer.

Related posts