‘Obradovic wil zelf ook graag naar Ajax’

Na de berichtgeving in Nederland over Ivan Obradovic wordt hij in eigen land ook weer nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax. De 20-jarige linksback zelf: ‘Het is geen geheim dat ik graag voor Ajax zou willen spelen. Dat is een club en competitie welke goed zou zijn voor mijn verdere ontwikkeling. En daarnaast zou Miralem Sulejmani, die ik al jaren ken, dan weer mijn ploeggenoot worden,’ aldus Obradovic in het Servische Novosti.

Obradovic tekent, volgens diverse Servische media, in juli een contract bij Ajax. De twintigjarige linksback van Partizan Belgrado moet zo’n zeven miljoen euro kosten en Ajax zou bereid zijn dit bedrag op tafel te leggen. Dat hij pas in juli tekent, zou een reden hebben: Obradovic acteert deze maand met Jong Servië, samen met Miralem Sulejmani overigens, op het EK in Zweden. In eigen land wordt de linkspoot geroemd om zijn voorzetten en aanvallende impulsen, eisen waaraan een linksback van Ajax moet voldoen. Obradovic heeft ook zijn debuut voor het A-team van Servië al gemaakt.

Zie ook eerdere berichten:
09-06-2009: Serviër Ivan Obradovic moet opvolger Vermaelen worden
27-05-2009: ‘Ajax meldt zich voor Servische linksback Obradovic(20)’
23-11-2008: Gerucht: ‘Ajax volgt Servische linksback van Partizan Belgrado; Obradovic(20)’

Related posts