Edgar Davids mogelijk de zaal in voor FC Marlène

Zaalvoetbalclub FC Marlène is in gesprek met Edgar Davids, zo meldt RTVNoord Holland. De 36-jarige Davids, die na zijn vertrek in 2008 bij Ajax geen club meer had, trainde de laatste maanden mee met de amateurs van zondag hoofdklasser AFC. Ter versterking van de selectie heeft FC Marlène ook Michael Mols (38) op het oog. Mols beëindigde onlangs zijn carrière bij feyenoord. De nieuwe trainer van FC Marlène is Kenneth Goudmijn die na dit seizoen Maarten Frankfort opvolgt.

Zie ook eerdere berichten:
23-04-2009: ‘Davids opnieuw in verband gebracht met River Plate’
18-02-2009: Edgar Davids duikt op bij hoofdklasser AFC
16-01-2009: Davids flirt met clubs uit Argentinie voor rentree op voetbalveld
15-10-2008: Edgar Davids houdt conditie op peil bij SDV Barneveld

Related posts