Munsterman leeft nog op roze wolk. ‘Elia blijft bij FC Twente’

Voorzitter Joop Munsterman van de plaatselijke FC Twente is nog steeds overtuigd dat het elftal wat zich wist te kwalificeren voor de voorronde van de Champions Leaque intact blijft. Als het aan de voorzitter ligt, blijft het elftal van vorig jaar zo veel mogelijk in stand.

Edson Braafheid kan wel eens de eerste zijn die Joop van zijn wolk stoot. De verdediger heeft namelijk via dezelfde Joop een clausule in zijn contract laten opnemen, en kan voor het luttele bedrag van twee miljoen euro verkassen naar een andere club. Ajax en psv zouden de verdediger maar wat graag toevoegen aan de selectie, maar Braafheid heeft nu ook de interesse gewekt van Louis van Gaal bij Bayern Munchen en lijkt te zwichten voor de bratwursten en het lekkere bier in Beieren.

Braafheid heeft Ajax en PSV inmiddels afgezegd en hoopt dat zijn overgang naar Bayern München na de WK-kwalificatieduels met het Nederlands elftal wordt afgerond. ‘Tot nu toe hebben Ajax en PSV zich gemeld, maar ik begrijp dat Bayern de meest serieuze kandidaat is’, vertelt Munsterman vrijdag aan TC/Tubantia.

Munsterman gaat er op dit moment vanuit dat Elia bij FC Twente blijft. De rappe buitenspeler heeft al weken verkondigt dat de KNVB Beker Finale zijn laatste wedstrijd was voor FC Twente. Munsterman laat weten dat HSV belangstelling heeft getoond maar dat hij niet is gebeld door iemand met een Duits telefoonnummer. Hierdoor lijkt het aannemelijk dat Munsterman ook geen internet heeft, want zijn pupillen bij de plaatselijke FC flirten namelijk met elke club die ook maar interesse heeft.

Arnautovic doet op het moment niks anders dan heen en weer vliegen tussen Londen en Milaan en Elia heeft al te kennen gegeven dat hij alleen al trots is als hij alleen maar met een Ajax tas om zijn schouder kan lopen.
Stiekem hoopt Munsterman dat de selectie van Steve McClaren intact blijft. ‘We hebben ook geen haast om nieuwe aankopen te doen. Als er geen speler weggaat, hoef je ook geen nieuwe speler te kopen’. Marco Borsato zong ooit, Dromen zijn bedrog, en zo is het.

Related posts