Ajax oefent tegen Bristol Rovers en Southampton

Ajax zal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen tenminste twee oefenwedstrijden spelen in Engeland. Bristol Rovers heeft Ajax een uitnodiging gestuurd om op 15 juli als tegenstander te fungeren. De wedstrijd zal gespeeld worden in de thuishaven van The Rovers, Ashton Gate.

Manager Gary Johnson is trots dat een club als Ajax een oefenwedstrijd komt spelen tegen zijn club. ‘Zij vinden het leuk om met ons te sparren in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Ik denk dat dit tevens goed nieuws is voor onze fans, want zeg nou eerlijk, het zijn toch wel The Dutch Giants’.

Op zaterdag 18 juli speelt Ajax zijn tweede wedstrijd in Engeland tegen Southampton, de ploeg van de Nederlandse coach Mark Wotte. Southampton degradeerde afgelopen seizoen uit de Premier Leaque maar toch kijkt de ploeg uit naar het treffen met Ajax. ‘Het is een mooie wedstrijd voor ons. Zeker na wat er het afgelopen seizoen is gebeurd. Voor de jonge spelers iets om naar uit te kijken en fantastisch voor de fans’, aldus Wotte.

Related posts