‘Grim keert terug bij Ajax’

Fred Grim wordt per volgend seizoen samen met Pieter Huistra verantwoordelijk voor Jong Ajax. Zijn huidige werkgever Sparta en Ajax hebben na moeizame onderhandelingen een akkoord bereikt over de overstap van Grim, bericht De Telegraaf vandaag.

Grim die de afgelopen twee jaar als assistent-trainer werkzaam was bij Sparta, heeft de laatste tijd meerdere malen laten blijken wel voor een terugkeer naar Amsterdam te voelen. Grim verdedigde tussen 1994 en 2002 het doel van Ajax en is ook enige tijd in dienst geweest als keeperstrainer.

Jong Ajax
Het is de bedoeling dat Grim een drie-jarig contract tekent bij Ajax en Pieter Huistra gaat assisteren bij Jong Ajax. De aanstelling van Huistra, als opvolger van Adrie Koster, die naar Club Brugge vertrekt, is wel zeker. De aanstelling van Grim is nog niet officieel bevestigd door Ajax maar lijkt zo goed als rond.

Related posts