Sulejmani voetbalt de hele maand juni door

Miralem Sulejmani kan een zomervakantie op zijn buik schrijven. De aanvaller van Ajax is momenteel met de nationale ploeg van Servië op pad en gaat vervolgens met Jong Servië mee naar het EK voor spelers onder de 21 jaar. De groepsfase duurt tot 23 juni, terwijl Ajax al een dag eerder start met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Servië bereidt zich momenteel voor op de interlands met Oostenrijk en de Faeröer eilanden. Wanneer deze WK-kwalificatieduels voorbij zijn reist Sulejmani volgens Sportweek door naar Zweden, waar Jong Servië meedoet aan het EK voor spelers onder de 21 jaar. Titelhouder Jong Oranje is niet geplaatst voor dit evenement.

De talenten van Servië spelen op 16 juni de eerste groepswedstrijd tegen Italië en sluiten de groepsfase op 23 juni af met een duel met gastland Zweden. Ajax begint een dag eerder aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, wat betekent dat Sulejmani de eerste training onder Martin Jol sowieso zal missen. Het is niet bekend of de oefenmeester de dribbelaar na het EK nog vrijaf zal geven.

Bron: Voetbalzone.nl

Related posts