Vader Ramon; ‘Rafael keert nog niet terug bij Ajax’

Rafael van der Vaart keert nog niet terug bij Ajax. Zijn vader Ramon laat weten dat een terugkeer naar Amsterdam nog geen optie is. ‘Rafael wil nog steeds slagen bij Real Madrid en hoopt onder de nieuwe trainer Pellegrini wel te slagen’.

Het gerucht van een terugkeer kwam op gang naar aanleiding van een verhaal in Bild, dat de nieuwe trainer Martin Jol enkele uitspraken over Van der Vaart zou hebben gedaan en dat hij een terugkeer naar Nederland tot de mogelijkheden zag. Inmiddels zou Ajax dan ook geen bod meer voorbereiden op Van der Vaart en de ‘afwijzing’ respecteren. Rafael wil ooit terugkeren bij Ajax maar nu nog niet. De middenvelder wil slagen bij Real en mocht dat het aankomend seizoen niet lukken dan nog komt Ajax niet in beeld.

Voor de fans dus een tegenvaller want Raffie is nog steeds van harte welkom in de Arena. Op 14 juni zal Rafael zijn jaarlijkse fandag houden op het complex van De Kennemers in Beverwijk. Wellicht dat wij dan uit zijn mond kunnen horen wat zijn toekomstplannen zijn en of een terugkeer er ooit nog eens inzit.

Bron: ajaxlife.nl

Related posts