Cruijff staat onder voorwaarde open voor Ajax

Johan Cruijff lijkt toch weer bereid wat te gaan doen voor Ajax als ze hem vragen, mits hij wel voldoende steun krijgt voor een eventueel plan binnen de organisatie, zo liet ‘El Salvador’ weten tegenover BNR Nieuwsradio. Eerder deze week zei Cruijff dat hij de organisatie nog steeds heel zwak vond. Cruijff kreeg vorig jaar geen groen licht van Marco van Basten en besloot daarom om zich terug te trekken. Nu staat de deur dus weer op een kier.

Hij wil graag de helpende hand bieden; ‘Maar dan moeten ze wel contact met me opnemen en moeten mensen de bereidheid hebben mijn idee uit te werken’, aldus Cruijff dinsdagmiddag tegenover de radiozender. ‘Zonder die bereidheid is ieder plan gedoemd te mislukken. En 1 van de dingen die ik doe, is niet mislukken’, zegt Cruijff.

Hij kon niet beoordelen of Jol een goede trainer is voor Ajax. Hij heeft niet het idee dat Ajax nu de goede weg is ingeslagen. ‘Ik weet het niet. Denk het eerlijk gezegd niet, want er zijn veel meer zaken nodig dan alleen maar een trainer aanstellen natuurlijk’.

Related posts