Amsterdammer Braafheid kiest tussen Ajax en PSV maar sluit ook nog een jaar Twente niet uit

Edson Braafheid staat in de belangstelling van Ajax en PSV, maar heeft nog geen beslissing genomen. De 26-jarige linksback overweegt zelfs bij FC Twente te blijven, als hij geen goed gevoel bij Ajax of PSV krijgt. “Ajax en PSV zijn heel concreet. Er is ook belangstelling vanuit Engeland maar dat is allemaal nog een beetje vaag. Ik ga eerst mijn best doen voor het Nederlands elftal en ga dan eens kijken hoe mijn gevoel bij Ajax of PSV is”, zegt de verdediger tegenover het ANP.

Het lijkt erop dat Ajax zijn lichte voorkeur geniet: “Ik betrek ook mijn familie bij deze keuze. Ik ben natuurlijk een jongen uit Amsterdam, maar ik kan nu nog niet zeggen dat ik voor Ajax kies. Ik moet een goed gevoel bij Ajax of PSV hebben. Anders sta ik nog een jaar bij FC Twente onder contract.”

Zie ook eerdere berichten:
02-06-2009: Ajax ver met vastleggen Braafheid: Vd vaart onhaalbaar
28-05-2009: Braafheid gaat op gevoel kiezen voor Ajax of PSV
20-05-2009: Ook PSV, Schalke 04 en Tottenham Hotspur hebben belangstelling voor Braafheid
19-05-2009: Munsterman soap start opnieuw
18-05-2009: ‘Ajax wil Twente-verdediger Edson Braafheid’
05-09-2007: Ten Cate wilde Braafheid en vervanger voor Davids maar Van Geel sprak veto uit
28-11-2006: ‘Edson Braafheid naar Ajax’
07-06-2006: Davids, Mendes, Braafheid of toch Kluivert?

Related posts