’40 miljoen plus Sneijder voor Zlatan’

Nu Florentino Perez is aangesteld als nieuwe voorzitter van Real Madrid draait de geruchtenmolen op volle toeren. Indien AC Milan Kaká niet laat gaan zou de Spaanse club 40 miljoen euro plus Sneijder over hebben voor Internazionale-spits Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic heeft laten weten dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Een vertrek naar Spanje zou een optie zijn voor de Zweed. De voormalig Ajacied werd dit seizoen ook al eens gelinkt aan FC Barcelona. De nieuwe voorzitter lijkt dus niet gebluft te hebben en is begonnen aan zijn grote schoonmaak bij de club uit Madrid.

Perez heeft inmiddels laten weten dat vijf van de zes Nederlanders zullen worden verkocht. Klaas-Jan Huntelaar lijkt als enige zicht te hebben op een langer verblijf in Santiago Bernabeu maar staat inmiddels ook op het verlanglijstje van Manchester United. Volgens diverse bronnen zou Rafael van der Vaart binnenkort een telefoontje kunnen verwachten uit Amsterdam en lijkt er ook voor Ruud van Nistelrooy, Royston Drente en Arjan Robben geen plaats meer in Madrid.

Related posts