‘Jol wil Van der Vaart terughalen naar Ajax’

Volgens het Duitse dagblad Bild zou Martin Jol pogingen ondernemen om Rafael van der Vaart terug te halen naar Ajax. Volgens de Duitse sportkrant hebben algemeen directeur Rik van den Boog en Jol al gesproken over de huidige middenvelder van Real Madrid.

Martin Jol laat weten nog altijd gecharmeerd te zijn van Raffie. ‘Ik heb nog steeds contact met hem na zijn vertrek bij HSV. Als je ziet hoe hij blijft vechten voor een plaats bij Real Madrid dan heb ik daar alleen maar respect voor. Binnenkort zal er bij Real denk ik een hoop duidelijk worden en dan is een terugkeer naar Amsterdam wellicht wel aan de orde’. Rafael van der Vaart verliet op 21-jarige leeftijd Ajax om te gaan spelen voor HSV. Afgelopen winter verkaste de Heemskerker naar Real Madrid waar hij voornamelijk de reservebank mag warm houden.

Related posts