Win vrijkaarten voor Gestion Copa Amsterdam 2009!

Zaterdag start in Slotervaart het meest prestigieuze voetbaltoernooi voor A-junioren van Nederland, de Gestion Copa Amsterdam. De Ajax A1 van Frank de Boer treedt daar aan tegen Chelsea, Chivas Guadalajara en het amateurteam van FCNH. In de andere poule ontmoet de A1 van AZ o.a. Real Madrid. Wil jij gratis naar dit mooie toernooi? Highlow.nl geeft voor de zaterdag, zondag en maandag 5 x 2 entreebewijzen weg. Wil jij kans maken op deze kaarten, klik snel HIER en meld voor welke van de drie dagen jij kaarten wilt hebben. Je krijgt een mailtje van de organisatie als je hebt gewonnen.

Voor de meeste Ajax-teams zit het seizoen 2008-2009 er inmiddels op, maar de A1 van Ajax maakt zich op voor de Gestion Copa Amsterdam. Het elftal van trainer Frank de Boer greep dit seizoen naast alle prijzen en wil koste wat het kost de cup met de grote oren winnen. In 2007 won Ajax de Gestion Copa Amsterdam. Afgelopen jaar verloor de ploeg, toen nog onder leiding van Sonny Silooy, met 1-0 in de finale van Cruzeiro. Deze jaargang nemen de A-junioren het in de poulefase op tegen Chelsea, Chivas Guadalajara en FCNH. Volgens trainer Frank de Boer een zware loting. “We kunnen onze borst nat maken. Maar als je het toernooi wil winnen dan moet je iedereen kunnen verslaan.”

Verslag
Overigens zullen wij van AjaxF-side.NL op het toernooi aanwezig zijn en een (foto)verslag hiervan maken.

Poule A:
AFC Ajax
Chelsea FC
Chivas Guadalajara
FCNH

Poule B:
AZ
Real Madrid
Rosenborg BK
Watford FC

Locatie: Sportpark Sloten, FC Blauw-Wit Amsterdam
Datum: zaterdag 30 mei (aanvang 13:00), zondag 31 mei (aanvang 11:00), maandag 1 juni 2009 (aanvang 11:00)
Voor meer informatie surf je naar www.copa-amsterdam.nl

Related posts