Petrovic wacht rustig af in Hamburg

Zeljko Petrovic gaat er vooralsnog van uit dat hij ook komend seizoen zonder Martin Jol assistent-trainer bij HSV is. “Ik heb een jaar geleden met mijn volle verstand een contract voor twee seizoenen getekend en reken erop dat HSV daar netjes mee omgaat”, aldus Petrovic tegenover De Telegraaf.

Dat Jol ervoor kiest om zich in Amsterdam op het trainingsveld te laten bijstaan door Danny Blind en John van ’t Schip, deert ’Petro’ niet. “Martin is en blijft mijn vriend. Hij is altijd correct voor me geweest en ik voor hem. Ik heb hem na het akkoord met Ajax nog niet gesproken, maar verwacht wel een telefoontje.”

De oud-speler van onder meer RKC en PSV denkt de komende dagen meer duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst. “Misschien neemt de nieuwe trainer van HSV zijn eigen staf mee en moet de club een oplossing zoeken.” Of hij dan alsnog in beeld komt bij Ajax, weet hij niet. “Ik heb nog met niemand gesproken, wil niet dat Martin me haalt als vriend, maar alleen als ik een toegevoegde waarde heb.”

Related posts