Gentenaar niet meer in beeld bij feyenoord

Dennis Gentenaar vertrekt volgend seizoen waarschijnlijk niet naar Rotterdam om doelman te worden van feyenoord. Mario Been, de nieuwe hoofdtrainer van de Rotterdamse club, wil eerst goed nadenken over de doelman van Excelsior, Erwin Mulder. Door de nijpende financiële situatie van feyenoord kan op dit moment zelfs geen transfervrije speler, zoals Jurek Dudek, worden aangetrokken. ‘Als we geen geld hebben voor een nieuwe doelman dan kiezen we voor Erwin Mulder. Daarbij hebben we ook nog tweede doelman Rob van Dijk. Over het talent bestaat geen twijfel, maar we willen hem niet gelijk afbranden.’

Pim Doesburg, de keeperstrainer in Rotterdam-Zuid, zegt het volgende over Gentenaar, Dudek en Mulder: ‘Ze zijn bezig met Dudek en Gentenaar, daar begrijp ik werkelijk niets van. Niet aan beginnen, die hebben al drie jaar niets meer gepresteerd op een hoog niveau. feyenoord bezuinigt aan alle kanten, dan ga je toch geen dure keeper nemen van ver in de dertig. Zeker niet als je zelf goud in huis hebt.’

Related posts