‘Ajax meldt zich voor Servische linksback Obradovic(20)’

Ajax heeft zich opnieuw gemeld bij Partizan Belgrado voor een transfer van Ivan Obradovic, zo melden in ieder geval verschillende Servische media. Obradovic is een 20-jarige linksback waar Ajax al langere tijd mee in verband wordt gebracht (zie eerdere bericht). De Serviër komt uit de jeugdopleiding van Partizan Belgrado, waarvoor hij op 22 april 2007 z’n debuut in het eerste elftal maakte.

Ajax heeft zich een tijd terug ook al bij Partizan gemeld maar leek zich toen stuk te lopen op de vraagprijs van 7 miljoen euro. Ajax zou naar verluidt toen zo’n 3 miljoen hebben overgehad voor de linkspoot.

Obradovic geeft aan dat hij meerdere keren met Sulejmani, z’n kamergenoot bij het nationale elftal, heeft gepraat over Ajax. Overigens lijken ook Barcelona en Juventus nog op de loer te liggen voor de speler. Vast lijkt te staan dat de speler komend seizoen niet meer voor Partizan in actie komt.

Related posts