‘Ook Ajax volgt Cissé op de voet’

Sekou Cissé staat ook in de belangstelling van Ajax, zo meldt Voetbal International zojuist. Hij zou echter de voorkeur hebben voor een transfer naar Feyenoord. Volgens Van Geel hebben de Rotterdammers zich echter nog niet gemeld. Martin van Geel, technisch directeur van Roda JC, is op de hoogte van de voorkeur van Cissé. ‘Maar voor een akkoord heb je drie partijen nodig’, zei Van Geel in De Limburger. ‘Een speler kan best zijn voorkeur hebben, maar dan moeten wij er ook met die partij uit zien te komen. En Feyenoord heeft zich nog steeds niet bij ons gemeld.’

De Rotterdamse club lijkt weinig kans te maken Cissé ook daadwerkelijk in te lijven. Feyenoord heeft weinig financiële armslag om aan een transfersom te voldoen. Bovendien zijn er genoeg andere clubs die het oog hebben laten vallen op de Ivoriaan. Ook FC Twente en PSV volgen de aanvaller op de voet. Ook een vertrek uit de Eredivisie is een optie. RC Lens, Fiorentina en Besiktas maakten hun belangstelling kenbaar. Van Geel zegt nog met geen enkele club gesproken te hebben over een afkoopsom.

Related posts