Ajax A1 bereikt halve finale Terborg toernooi

Ajax A1 heeft de halve finale bereikt van het Terborg toernooi. De ploeg van Frank de Boer had aan een 1-1 gelijkspel tegen Gremio genoeg om de halve eindstrijd te bereiken.

Ajax A1 begon het toernooi met een 0-0 gelijkspel tegen de leeftijdsgenoten van psv A1. Tegen Liverpool A1 wonnen de Ajacieden wel met 1-0 en mochten zich zaterdag gaan opmaken voor het treffen met Egypte. Een spannend duel maar er werd wederom niet gescoord. De wedstrijd tegen Gremio werd dus beslissend wie er de halve eindstrijd zou bereiken. De 1-1 was voldoende en Ajax A1 mag zich gaan opmaken voor de halve finale tegen Australie. Die ploeg eindigde in de andere groep als eerste voor Atletico Mineiro. De andere halve finale gaat tussen Liverpool, dat als eerste eindigde in de groep van Ajax, en Atletico Mineiro. Zondag om 17.30 uur zal bekend zijn wie het Terborg toernooi dit jaar op zijn naam mag schrijven.

Related posts