Vertonghen en Suarez in VI’s elftal van het jaar

Vertonghen en Suarez zijn door bezoekers van VI.nl gekozen in VI’s elftal van het jaar. Vertonghen bleef centraal achterin Sankoh en Klavan heel ruim voor. Van de ruim 70.000 stemmers op VI.nl stemde er 40.139 op Vertonghen. Rechts voorin had Suarez niets te vrezen van Beerens en Cisse. Suarez haalde maar liefst 50.395 van de stemmen. Vermaelen moest het afleggen tegen Braafheid op linksachter. Linksvoor had Emanuelson geen kans tegenover Elia en Pranjic.

VI-elftal van het seizoen:
Romero (AZ)
Stam (NAC Breda/FC Twente), Granqvist (FC Groningen), Vertonghen (Ajax), Braafheid (FC Twente)
De Zeeuw (AZ), Afellay (PSV), Martens (AZ)
Suarez (Ajax), El Hamdaoui (AZ), Elia (FC Twente).

Coach: Louis van Gaal

Bekijk VI’s elftal van het jaar

Related posts