Toernooi Ajax Life groot succes

Vorig jaar werd voor het eerst met succes het Ajax Life toernooi georganiseerd. Op initatief van de supportersvereniging Ajax is dit toernooi tot stand gekomen. Doel van het evenement is om het familiegevoel weer terug te brengen bij Ajax. Op Donderdag 22 mei was de tweede editie van dit toernooi en opnieuw had de supportersvereniging alles weer uit de kast gehaald voor een fantastische dag.

Dat is uitermate goed gelukt door de supportersvereniging. Al vroeg begonnen de kidsclub leden aan hun grote avontuur. Voetballen op het gras waar normaal hun helden op spelen. Een uitstekende organisatie zorgde voor een spetterend begin van de dag. De jonge Ajacieden scoorden er lustig op los en genoten van de ambiance. Na de kidsclub was het de beurt aan Ajax Jonge Schare. Het leeftijdsverschil was goed te zien en de duels werden harder maar wel fair gespeeld. Ook de finale van de Ajax Jonge Schare Fifa 09 Battle werd in de Arena afgewerkt. Marnic van Ittersum versloeg in de finale Christian Supusepa (speler van Jong Ajax) met 1-0 en won twee VIP-kaarten voor het Amsterdam Tournament eind juli.

Later gingen de leden van de supportersvereniging zelf het veld op voor hun toernooi. De finale daarvan moest via een ware penaltyreeks beslist worden. De tweede editie van het toernooi was opnieuw een groot succes. Dit was te danken aan organisator Supportersvereniging Ajax en de inzet van vijftig vrijwilligers. Samen zorgden zij ervoor dat alle deelnemers een onvergetelijke dag beleefden.


Vroege vogels op Zuid


Instructies van de coach. Wel luisteren jongens.


Goed georganisseerd


Ook Lucky was aanwezig


Gezellige drukte op de tribune

Klik hier voor het complete fotoverslag van Ajax Life

Related posts