Stekelenburg en Van der Wiel in voorlopige selectie, Wielaert niet

Maarten Stekelenburg en Gregory van der Wiel zijn opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje voor de interlands tegen IJsland en Noorwegen. Volgende week vrijdag wordt de definitieve selectie bekendgemaakt. Wielaert behoort niet tot de voorlopige selectie, ondanks dat hij deze en volgende week wel mee is op trainingsstage in Hoenderloo.

De voorlopige selectie:
Ibrahim Afellay (PSV), Ryan Babel (Liverpool), Mark van Bommel (Bayern München), Khalid Boulahrouz (Stuttgart), Edson Braafheid (FC Twente), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Eljero Elia (FC Twente), John Heitinga (Atletico Madrid), Klaas Jan Huntelaar (Real Madrid), Nigel de Jong (Manchester City), Dirk Kuijt (Liverpool), Dirk Marcellis (PSV), Joris Mathijsen (HSV), David Mendes da Silva (AZ), Andre Ooijer (Blackburn), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid), Stijn Schaars (AZ), Wesley Sneijder (Real Madrid), Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (Feyenoord), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Gregory van der Wiel (Ajax), Demy de Zeeuw (AZ).

Zie ook eerdere berichten:
21-05-2009: Stekelenburg, Van der Wiel en Wielaert melden zich in Hoenderloo
12-05-2009: Drie Ajacieden, waaronder Stekelenburg, opgeroepen voor extra Oranje-stages

Related posts