Munsterman soap start opnieuw

Joop Munsterman, voorzitter van FC Twente, lijkt zich weer helemaal te gaan storten op zijn transfersoap. De voorzitter was bij de overgang van Rob Wielaert naar Ajax al niet geloofwaardig, maar nu er opnieuw clubs aan de bel trekken bij zijn FC Twente laat de preses opnieuw van zich spreken.

Edson Braafheid kan het met Munsterman & Co maar niet eens worden over verlenging van zijn dienstverband in Enschede. De linksback zou voor een gelimiteerde transfersom van twee miljoen euro mogen vertrekken. Nadat Ajax belangstelling heeft getoond voor Braafheid, blijkt er opeens helemaal geen gelimiteerde transfersom in het contract van Braafheid te staan. Zou de zaakwaarnemer van Braafheid dit dan echt over het hoofd hebben gezien?. Ook Eljero Elia zal nog maar eens goed met de heren om tafel moeten gaan zitten. Waar in de winterstop een vertrek naar Ajax onbespreekbaar was, werd wel de afspraak gemaakt dat Elia aan het eind van het seizoen voor een vast bedrag zou mogen vertrekken.

FC Twente-voorzitter Joop Munsterman ontkende maandagavond in het programma Voetbal International dat Elia voor een vastgestelde transfersom mag vertrekken. De aanvaller zelf liet de afgelopen weken meerdere malen doorschemeren dat hij die afspraak met de clubleiding had gemaakt en dat het voor hem einde verhaal is in Enschede. Ook Kenneth Perez heeft laten weten dat het nog helemaal niet zeker is dat hij volgend seizoen nog in Enschede speelt. ‘Of ik volgend seizoen zéker nog bij Twente speel? Niks is zeker in het voetbal’, aldus Perez.

Related posts