Bild: ‘Morten Olsen zu Ajax Amsterdam’

De Deense bondscoach Morten Olsen wordt de nieuwe trainer van Ajax, dat meldt althans het Duitse Bild. Hoe Bild daarbij komt? De krant noemt de Nederlandse ‘Tageszeitung „De Telegraaf“’ als bron. Het lijkt erop dat Bild een bericht in De Telegraaf van enkele dagen geleden iets te vrij vertaald heeft. Inmiddels weten wij wel beter: Zowel de Deense voetbalbond als Ajax hebben laten weten niets te zien in een duobaan (zie eerdere berichten hieronder) en aangezien Olsen het bondscoachschap niet op wil geven is ook bij Ajax een streep door zijn naam gehaald.

Zie ook eerdere berichten:
15-05-2009: Ook Deense bond ziet niets in dubbelfunctie
15-05-2009: ‘Ajax ziet duobaan Olsen niet zitten’
14-05-2009: Blind belt met Morten Olsen; Koeman (vooralsnog) niet

Related posts