Goedhart keert terug naar Ajax

In navolging van Louis van Gaal vertrekt ook Edwin Goedhart bij AZ. De clubarts keert na één seizoen Alkmaar terug naar Amsterdam, waar hij weer aan de slag gaat bij Ajax.

Edwin Goedhart was dit seizoen in dienst van AZ als clubarts. Hij keert deze zomer terug op het oude nest. In het verleden was Goedhart al zes jaar actief als clubarts van Ajax. Goedhart is blij met zijn terugkeer in Amsterdam. ‘Al had ik het reuze naar mijn zin bij AZ, en het was natuurlijk een geweldig seizoen,’ vertelt hij op de officiële website van Ajax. ‘Maar de functie die Ajax me biedt en met name de mogelijkheden zijn zodanig dat ik graag terugwilde. Ik heb daarbij ook veel vertrouwen in de huidige organisatie van Ajax’. Goedhart was van medio 2002 tot medio 2008 ook al actief voor Ajax.

Related posts