‘Van Gaal wil Suarez en Emanuelson’

Nadat woensdag bekend is geworden dat Louis van Gaal de komende twee jaar de nieuwe trainer zal zijn van Bayern Munchen, gonst het 24 uur later alweer van de geruchten. De coach zou Luis Suarez en Urby Emanuelson willen meenemen naar Beieren.

Bayern Munchen heeft onlangs in de persoon van Paul Breitner de twee Ajacieden bekeken in het duel Sparta-Ajax. Emanuelson heeft bij Ajax nog een contract dat afloopt in 2011. Luis Suarez zijn verbintenis loopt nog een jaar langer door bij Ajax. Als assistent van Van Gaal zingt de naam van Andries Jonker, momenteel technisch directeur van Willem II, nog steeds rond. Suarez heeft onlangs aangegeven nog een jaar bij Ajax te willen blijven en alleen voor de absolute top in Spanje een uitzondering te maken. Voor Emanuelson zal het belangrijk zijn wie de nieuwe coach wordt bij Ajax en wat voor plannen die heeft met de frivole linkspoot.

Related posts