Ajax heeft nog niets gehoord van Villa over Vermaelen

Aston Villa wordt steeds concreter voor Ajax-verdediger Thomas Vermaelen, maar Ajax zelf zegt in Voetbal International nog niets vernomen te hebben van de Engelsen. De manager technische zaken vertelt in het weekblad: ‘Aston Villa heeft zich niet bij ons gemeld. Dus het heeft weinig zin om daarop in te gaan’. Toch lijkt de oud-profvoetballer binnenkort een telefoontje te kunnen verwachten van Villa.

Immers bereidt Villa volgens VI een bod voor op Vermaelen, die nog tot medio 2012 onder contract staat in Amsterdam. Hij werd de afgelopen maanden meermaals bekeken door scouts van de subtopper van de Premier League.

Zie eerdere berichten:
10-05-2009: Aston Villa manager Martin O’Neill zelf in ArenA voor Vermaelen
07-04-2009: Aston Villa: ‘Vermaelen niet op ons lijstje’
06-04-2009: ‘Aston Villa biedt 10 miljoen euro voor Vermaelen’

Related posts