Wijziging regels hebben/behouden van een (voorrangs)uitkaart en overzicht scanpunten

De regels met betrekking tot het hebben/behouden van een (voorrangs)uitkaart gaan per het seizoen 2009-2010 veranderen. Vanwege de grote animo voor het bezoeken van nationale uitwedstrijden is het voor menig uitkaarthouder veelal moeilijk om een toegangsbewijs via de reguliere weg te bemachtigen. Ajax heeft dan ook besloten om met ingang van seizoen 2009-2010 de volgende procedure te hanteren voor behoudt van je (voorrang)uitkaart:

De grens om in aanmerking te komen voor een nationale voorrangsuitkaart 2009-2010 is vastgelegd op 13 officieel bezochte competitie uitwedstrijden. Om het recht van de nationale uitkaart te blijven behouden ben je verplicht om minimaal 2 officiële nationale uitwedstrijden in het seizoen 2008/2009 te hebben bezocht. De nationale uitkaart zal ook behouden blijven als je minimaal 1 nationale en 1 Europese wedstrijd hebt bezocht. Bij 3 Europese wedstrijden ontvang je alleen het Eu+ recht. Bij 1 of 2 Europese duels krijg je het EU recht.

Voor bovenstaande geldt wel dat je via de reguliere weg een toegangsbewijs moet hebben gekocht en tevens zelf de verantwoordelijkheid hebt genomen dat de (S)CC is gescand bij de betreffende uitwedstrijd.

In DIT EXCELDOCUMENT kun je op de volgende manier jouw (scan)punt terugvinden:
1. Open het document
2. Toets CTRL-F in
3. Toets je seizoenkaart of Club Card nummer in
4. Druk op zoeken

Belangrijk!
Overigens is al bekend geworden dat vanaf volgend jaar de Nationale uitkaart en de EU-uitkaart volledig los van elkaar worden gezien. Hetgeen betekent dat je minimaal 2 nationele uitduels moet gaan om een ‘gewone’ nationale uitkaart te krijgen ongeacht hoeveel Europese duels je ook geweest bent!

Related posts