Florentino Pérez gaat opnieuw voor voorzitterschap Real Madrid

Florentino Pérez stelt zich opnieuw kandidaat voor het voorzitterschap van Real Madrid. De 61-jarige zakenman annex politicus geeft donderdag om 11.30 uur in het Ritz Hotel in de Spaanse hoofdstad een persconferentie waarin hij alle details prijsgeeft.

Pérez, die tussen 2000 en 2006 ook al de scepter zwaaide in het ‘Witte Huis’ van Madrid, lijkt opnieuw grote plannen te hebben met de club. Zo zou de zakenman er geen moeite mee hebben om de knip te trekken en spelers als Cristiano Ronaldo, Kaká, Xabi Alonso, David Villa en Cesc Fábregas aan te trekken. Een grote schoonmaak lijkt dus aanstaande en Pérez heeft ook al laten doorschemeren dat coach Juande Ramos plaats moet maken voor Carlo Ancelotti of Arsene Wenger.

Mocht Pérez inderdaad gekozen worden op 14 juni dan zal dit ongetwijfeld gevolgen hebben voor de Nederlandse spelers die nu nog onder contract staan. Klaas- Jan Huntelaar heeft zijn onvrede inmiddels al geuit richting de pers en wil meer speelminuten.
Real Madrid verkeert nu in een machtsvacuüm. Sinds het vertrek van preses Ramón Calderón wordt de club geleid door Vicente Boluda. Diens belangrijke taak is het ordentelijk organiseren van de stembusgang op 14 juni. Wordt ongetwijfeld vervolgd…….

Bron: sportweek.nl

Related posts