Enoh vindt vertrek Van Basten moeilijk

Eyong Enoh zegt het vertrek van trainer Marco Van Basten niet te hebben zien komen. De middenvelder van de Ajax had het opstappen van zijn trainer ook niet verwacht. ‘Ik had zijn vertrek ook niet verwacht. Dat hij zichzelf ging evalueren was niet raar, want iedereen zou zichzelf deze weken evalueren. Niemand zag het aankomen, ook ik niet. We weten nu nog niet de exacte redenen, maar het kwam heel abrupt’.

Enoh vindt het jammer dat zijn trainer weg is bij de club. ‘Hij was heel speciaal voor mij, want hij heeft mij de kans gegeven om me in het Europese profvoetbal te bewijzen. Daarom is dit ook best een beetje moeilijk, maar het hoort erbij. Ik ben hier om te voetballen en dat zal ik blijven doen’, aldus Enoh.

Enoh zal de komende jaren nog zeker in Amsterdam blijven spelen. De Kameroener heeft zijn plannen voor de vakantie reeds al gemaakt. ‘Wat wij nu gaan doen? Lekker met mijn familie in Amsterdam blijven, het is een erg leuke stad’, besluit de middenvelder.

Related posts