Sibon, Verbeek, Rosenberg, Petrovic en Bodul over Sulejmani

Miralem Sulejmani werd bij Ajax voor zestien miljoen euro gekocht van Heerenveen. Dit seizoen is de aanvaller het geld nog niet waard geweest. In de nieuwe Sportweek staat een uitgebreid verhaal over Sulejmani. Gertjan Verbeek, Gerald Sibon, Zeljko Petrovic, Darko Bodul en Markus Rosenberg komen aan het woord.

Verbeek vindt het vreemd dat Marco van Basten klaagde over de arbeid op het trainingsveld van Sulejmani. “Ik heb nooit te klagen gehad over zijn instelling. Sterker nog: aan het eind van de dag kwam hij vaak naar me toe met de vraag wat hij morgen kon doen.”

Gerald Sibon speelde vorig seizoen samen met Sulejmani en denkt te weten waar het fout zit. “Danijel Pranjic was zijn steun en toeverlaat, die duwde hem precies in de goede richting. Nu woont hij met een jongere gast samen in een grote stad vol verleidingen’

Jus d’orange
Petrovic en Bodul menen dat Sulejmani nooit te ver gaat.”Na de wedstrijd gaan we wel eens één drankje doen, maar we maken het nooit laat. Ik steek mijn hand voor hem in het vuur. Het sterkste wat die jongen drinkt is jus d’orange!”

Markus Rosenberg speelde ook voor Ajax en maakte eveneens geen gelukkige periode door. “Je moet maken dat je wegkomt als je niet snel slaagt in Amsterdam. Jij bent de grote aankoop dus het ligt allemaal aan jou. Het is kapitaalvernietiging, veel buitenlandse jongens gaan eraan onderdoor.”

Bron: Sportweek / Goal.com

Related posts