Gentenaar op lijstje Feyenoord

Dennis Gentenaar staat nadrukkelijk in de belangstelling van Feyenoord. De doelman van Ajax is in Rotterdam een voorname kandidaat om de vertrekkende Henk Timmer op te volgen, zo meldt De Telegraaf vanochtend. “Ik weet dat Feyenoord een lijstje heeft en dat ik daarop sta. Dat heeft de club mijn zaakwaarnemer Rodger Linse kenbaar gemaakt. Ik besef alleen dat ik een goedkope optie ben vanwege mijn transfervrije status”, aldus Gentenaar.

Hoewel het hardnekkige gerucht gaat dat Gentenaar al rond zou zijn met de Rotterdammers, weet hijzelf niet wat de huidige status is. “Ik besef alleen dat ik een goedkope optie ben vanwege mijn transfervrije status.” De doelman heeft meer ijzers in het vuur. “VVV heeft mij een aanbieding gedaan en die heb ik in beraad.”

Gentenaar – bij Ajax derde keeper achter Kenneth Vermeer en Maarten Stekelenburg – is inmiddels hersteld van een knieblessure die hem parten speelde. “Ik ben topfit, maar train voorlopig nog op De Toekomst met de andere spelers die terugkomen van een blessure.”

Related posts