Vermeer: ‘Contractverlenging dichtbij. Het gaat nog om een paar kleine dingetjes’

Aankomende zondag 10 Mei voor de wedstrijd Ajax- Twente komt het Fanzine De Meersche Helden uit met uitgave 6 tevens laatste van dit seizoen. In deze Meersche Helden o.a. een interview met Kenneth Vermeer. De doelman geeft hierin aan dat hij op korte termijn zijn handtekening zal zetten onder een nieuw contract. De doelman wilde eerder nog wachten met de onderhandelingen, maar op dit moment komt een contractverlenging dichtbij. “Het gaat nog slechts om een paar kleine dingetjes”, reageert de doelman in het fanzine.

Vermeer is blij met de snelle ontwikkelingen dit seizoen. “Je moet altijd geloven in jezelf. Dat doe ik ook. En als ik nu terugkijk is het allemaal sneller gegaan dan ik had verwacht. 2008-2009 was voor mij een seizoen om zoveel mogelijk minuten te maken. Ik heb mijn minuten gepakt en sta in de basis”, aldus Vermeer.

De laatste De Meersche Helden fanzine van dit seizoen is a.s. zondag vrkrijgbaar op de bekende verkooppunten vanaf 12.30 uur. Tevens is er ook een mogelijkheid om de ingebonden genummerde versie te kopen. Dit zijn alle fanzine´s van het seizoen 2008-2009, uitgave 1 t/m 6, met een harde kaft. De prijs is euro 17,50, deze wordt in een zeer beperkte oplage verkocht, 45 stuks. De ingebonden versie kan u ook online bestellen, bigt@demeerschehelden.nl, stuur een mail en u wordt verder geholpen. De prijs zal dan euro 20 zijn en dat is inclusief verzendkosten.

Related posts