Ook Cvitanich ontbreekt vanwege blessure: Sulejmani als centrumspits

Dario Cvitanich zit niet bij de selectie voor het duel tegen FC Twente. De Argentijn kampt met een blessure aan zijn linkerkuit. Het wordt nog aardig puzzelen voor Van het Schip om een volwaardige voorhoede op de mat te krijgen. Naast Cvitanich is ook Darko Bodul geblesseerd en is Luis Suarez geschorst. Waarschijnlijk zal Emanuelson links in de voorhoede gezet worden naast spits Sulejmani en rechtsbuiten Leonardo.

In de achterhoede ontbreekt de eveneens geschorste Oleguer. Zijn plaats centraal-achterin naast Wielaert zal ingenomen worden door Toby Alderweireld.

De selectie voor het duel tegen FC Twente:
Maarten Stekelenburg, Bruno Silva, Thomas Vermaelen, Rasmus Lindgren, Urby Emanuelson, Miralem Sulejmani, Ismaïl Aissati, Gregory van der Wiel, Rob Wielaert, Eyong Enoh, Siem de Jong, Leonardo, Jan-Arie van der Heijden, Vurnon Anita, Javier Martina, Toby Alderweireld, Daley Blind en Sergio Padt


Related posts