Ajax: zondag flexibel beleid toegang stadion

Op Ajax.nl wordt aangegeven dat Ajax zondag een flexibel beleid zal hanteren voor wat betreft de toegang tot het stadion. “Supporters hebben aangekondigd zondag tijdens de eerste helft van Ajax – FC Twente de toegang tot de zuidzijde van het stadion te blokkeren. Ajax staat deze actie toe, maar de club wil dat de mensen met toegangskaarten voor de betreffende vakken, wel de gelegenheid hebben de wedstrijd vanaf de eerste minuut te kunnen volgen. Deze supporters kunnen zich melden bij de stewards. Zij zullen aangeven waar toegang tot het stadion wel mogelijk is.”

zie ook eerdere berichten:
08 mei 2009: Supportersvereniging Ajax heeft begrip voor actie met een kanttekening
08 mei 2009: Berichtgeving supporteractie aanstaande zondag

Related posts