‘Ook Galatasaray wil Co Adriaanse’

Co Adriaanse ligt in de markt bij Galatasaray om de nieuwe hoofdcoach te worden. De coach van Red Bull Salzburg wordt naar verluidt ook gevolgd door AZ en Ajax. De Turkse topclub is op zoek naar een nieuwe trainer voor het komende seizoen. Bernd Schuster is de gedroomde kandidaat, maar de Duitser heeft de clubs voor het uitkiezen. Op het lijstje van de Turken prijkt verder naast Adriaanse ook de naam van Louis van Gaal, zo weet De Telegraaf.

Of Van Gaal inderdaad naar Turkije vertrekt lijkt echter klein. De voormalig Ajax-trainer heeft aangegeven alleen voor een echte topclub AZ te willen verlaten. Bayern Munchen lijkt wat dat betreft de beste papieren te hebben. Mocht Van Gaal inderdaad naar Zuid Duitsland vetrekken dan komt Adriaanse weer in beeld bij AZ waar hij eerder zeer succesvol was als trainer.

Related posts