Berichtgeving supporteractie aanstaande zondag

Wij zijn er altijd en overal. Voor Ajax, voor Amsterdam en voor onszelf. We reizen duizenden kilometers om onze club te steunen en de kleuren te verdedigen.

Maar we worden in de maling genomen. Door de mensen waar wij achter staan. Het Ajax gevoel is verdwenen. Het shirt kent geen trots die oprecht is. Waar men strijd voor moet leveren. Jonge jongens in ons shirt, die Ajax misbruiken.

Dit jaar hebben we weer verloren. In dorpen en steden waar Ajax niet hoort te verliezen. Het hele seizoen hebben wij achter de ploeg gestaan. Maar we treurden diep van binnen. En wat blijkt? Wij supporters zijn de enige die de trots en de eer kennen van het heilig wit-rood-wit.

Daarom zullen zondag de ringen op de Zuidtribune de gehele eerste helft leeg zijn. De ingangen Zuid H en Zuid J worden gebarricadeerd. De leegte zal te zien zijn wanneer de laatste ziel van club verdwenen is. Voor onze trots blijven wij buiten!

Iedereen zal zich verzamelen om 12 uur bij het supportershome. Om 12.30 uur wordt gezamenlijk richting de ingangen gelopen. Door tal van spandoeken buiten het stadion en aan de ringen van de Zuidtribune zal onze mening worden verwoord. Ondersteund door een open brief die de gehele eerst helft op VAK410 te zien zal zijn.

Na de rust worden de tribunes weer bevolkt. En zullen de liederen weer geheven worden. Uit volle borst zal de CLUB 45 minuten toegezongen worden ongeacht de stand…

WIJ ZIJN AJAX

Bron: VAK M – OUDE GARDE – F-SIDE – VAK410 – AFCA Youth

Related posts