Koeman: ‘Ajax weet waar ik woon’

Ronald Koeman zegt niet weg te lopen voor een mogelijke aanbieding uit Amsterdam. De clubloze coach is een mogelijkheid om bij Ajax als opvolger te fungeren voor de opgestapte Marco van Basten. De voormalig international stond al eens van 2002 tot en met 2005 aan roer van de club.

Koeman reageerde op het vertrek van Van Basten bij de omroepzender NOS. ‘Je gaat toch met je volle verstand voor vier jaar in zee met de club. Als je dergelijke dingen dan na een jaar zegt, zijn dat harde woorden. Ik vind het te ver gaan dat hij zo het boetekleed aantrekt, want er zijn meerdere redenen voor het mindere presteren van Ajax’. Of de voormalig Ajax trainer opnieuw de uitdaging wil aangaan in Amsterdam zegt Koeman, ‘Ajax is een topclub in Nederland. En ik heb eerder aangegeven dat ik niet te ver weg wil. Voor iedere trainer is Ajax een uitdaging. Als ze vinden dat ik kandidaat ben, denk ik wel dat ze weten waar ik woon’.

Related posts