Prijsvraag voor opnieuw zo’n origineel Ajax-uitshirt: Welke Ajacied is dit?

Wij organiseren in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl ook dit seizoen bij zowat iedere competitiethuiswedstrijd eem prijsvraag: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal ook bij de Eredivisiewedstrijd Ajax-AZ van onlangs wederom de vraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd?Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl LET OP!! Nu maar liefst 50% korting op de hele AJAX uit collectie!!!!

Denk jij het te weten? Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens UITSLUITEND via onderstaande link naar prijsvraag@ajaxf-side.nl.


Vermaelen, Vertonghen, Suarez of toch iemand anders? Wie is de Ajacied op bovenstaande foto?!

Uit de goede inzendingen zullen wij wederom een winnaar selecteren. De prijs ditmaal opnieuw wegen het grote succes van de vorige keer: Het schitterende enige echte Ajax uitshirt aangeboden uiteraard door Bouds-Inn.nl.

Inzenden kan tot en met zaterdag 9 mei a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op dinsdag 12 mei zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl LET OP!! Nu maar liefst 50% korting op de hele AJAX uit collectie!!!!

Related posts