Perez: ‘Van Basten zag het niet in mij zitten’

Kenneth Perez mag zeker spreken van een geslaagd jaar. De Deen maakte bij Ajax de voorbereiding mee op het nieuwe seizoen, en kreeg al snel te horen dat er voor hem geen plaats was in de Amsterdam Arena. Perez heeft daarop geantwoord. Niet in woorden maar met zijn voeten.

Nadat Perez de Arena had verlaten leek de carriere van de Deen wel eens over te kunnen zijn. Een telefoontje uit Enschede veranderde in een keer de hele situatie. FC Twente zag het wel zitten in de middenvelder en haalde hem voor een prikkie binnen. Het gevolg, Perez draaide mee in het team en ontpopte zich tot absolute smaakmaker bij de Tukkers. Perez zelf laat weten het nog steeds niet te begrijpen dat hij moest vertrekken uit Amsterdam. ‘Ik ben nog altijd teleurgesteld in de handelswijze van Van Basten. We hebben amper met elkaar gesproken en voor ik het wist degradeerde hij mij naar de reserves. Dat heeft mij veel pijn gedaan’.

Aankomende zondag reist Kenneth Perez opnieuw af naar de Arena, maar nu met een heel ander gevoel. Hij heeft met FC Twente de tweede plaats behaald en Ajax daarin afgetroefd, en kan dus met een lekker gevoel aan de wedstrijd beginnen. ‘Daarom loop ik zondag met de borst vooruit de Arena binnen’, zegt Perez zelfverzekerd.

Related posts