‘Ajacieden raden Elia transfer naar Ajax af’

Telkens als een Ajacied zich afvraagt of het nóg erger kan, blijkt dit ook inderdaad te kunnen. Alsof een 4-0 nederlaag tegen Sparta nog niet erg genoeg is, staat er in De Telegraaf maandag een zin die erg veel vraagtekens oproept. Enkele Ajacieden zouden Eljero Elia van FC Twente een transfer naar Amsterdam afraden. Een vernietigend oordeel wat hopelijk niet waar is.

Wie de gewaagde uitspraken heeft gedaan is natuurlijk niet bekend, maar in de column van Valentijn Driessen in de Telegraaf is duidelijk dat het hier om een serieus probleem gaat. Elia zou niet moeten kiezen voor de klinische Van Basten en zou volgens enkele Ajacieden(als we ze dat nog mogen noemen) niet moeten kiezen voor een contract bij Ajax.

Dat het seizoen is uitgedraaid op een waar drama kunnen wij Van Basten natuurlijk kwalijk nemen. Maar eigenlijk zouden deze Ajacieden zelf eens in de spiegel moeten kijken en zich kapot moeten schamen hoe zij met de club Ajax zijn omgegaan dit seizoen. Het is te hopen dat Marco deze angels weet te vinden en ze per direct de Arena uit stuurt, want spelers met deze mentaliteit zullen nooit zorgen voor de derde ster op ons shirt.

Bron: Ajaxlife.nl

Related posts