Ajacieden geselecteerd voor Caribbean Stars

Gregory van der Wiel, Vurnon Anita en Javier Martina zijn geselecteerd voor de Caribbean Stars. Wat de Suriprofs zijn voor Suriname, is de stichting Dutch Caribbean Stars voor de Nederlandse Antillen.

De spelers zullen in de week van 1 tot en met 8 juni deelnemen aan de Chippie Polar Cup. Dit is een toernooi dat zal worden gespeeld op Curacao. De opbrengsten van het voetbalevenement zullen ten goede komen aan sportprojecten op de Antillen, Aruba en in Nederland. Tevens heeft de Stichting zich verbonden aan de Fundashon Bicentini, die bezig is met het verwezenlijken van een sportcomplex op Curaçao ten behoeve van kansarme jongeren.

De spelers zullen zich geheel belangeloos beschikbaar stellen voor het team van Remko Bicentini. De coach kwam in het verleden onder meer uit voor NEC en was tijdens de WK-kwalificatiereeks in 2008 de rechterhand van bondscoach Leen Looyen voor het team van de Nederlandse Antillen. Het is de bedoeling dat er in 2010 een activiteit in Nederland zal plaatsvinden.

Bron: Supportersvereniging Ajax

Related posts