Vanmiddag crematie Taxi Piet

Vanmiddag om 14.00 uur wordt Taxi Piet op de Nieuwe Ooster (Kruislaan 126) in Amsterdam gecremeerd. Vorige week woensdag overleed de populaire F-Sider na een jarenlang ziekbed. Na de crematie is er in het Supportershome gelegenheid tot condoleren.

Geen koffie, geen cake, dat past nou eenmaal niet bij Piet. Net als dat sombere, treurige kleding niet bij hem past, dus kom bij voorkeur zoals je bent. Wat wel bij Piet past is gezellige muziek, lekker samenzijn, lachen en samen herinneringen ophalen, herinneringen aan een prachtig mens…

De collecte van afgelopen zondag voor Taxi Piet is overigens een groot succes geworden!Geen tijd voor kredietcrisis en inflatie! Dankzij jullie gulle giften hebben we maar liefst 3900 Euro opgehaald! Het bedrag is een optelsom van de collecte in het supportershome, op Zuid 1e ring en op Vak410. Hierbij alle Ajacieden bedankt voor hun bijdrage en een speciaal compliment voor de helden die hebben gecollecteerd! Het geld zal onder andere worden besteed aan fakkels en de borrel na afloop.

Klik HIER om naar het condoleanceregister te gaan

Klik HIER voor de mooie column ‘De laatste rit van Taxi Piet’

Related posts