Kennedy mag definitief weg, Rommedahl keert terug

Kennedy Bakircioglu mag Ajax definitief verlaten. De Zweed komt definitief niet meer voor in de plannen van Marco van Basten en moet dus op zoek naar een andere club.

Kennedy heeft inmiddels gereageerd op de berichtgeving en laat hierover weten, ‘Ik weet dat ik goed genoeg ben voor Ajax maar het is me ook duidelijk waar ik sta onder deze trainer. Ik zit niet meer bij de selectie dus moet Ajax maar naar een oplossing zoeken’. Vanuit zijn geboorteland Zweden zouden er inmiddels diverse clubs interesse hebben in Kennedy.

Rommedahl terug
Een andere buitenspeler van Ajax; Dennis Rommedahl, zal weer terugkeren naar Amsterdam. De Deen was verhuurd aan NEC maar de club uit Nijmegen ziet geen heil in een langer verblijf van Rommedahl. Dat de speler ook weer daadwerkelijk speelminuten gaat maken bij Ajax lijkt overigens onwaarschijnlijk. Een transfer lijkt ook voor Rommedahl de enigste oplossing om weer tot voetballen te komen.

Related posts